Ting tar tid

Spesielt med flytting. Å pendle mellom jobb, mitt hjem og favorittens hjem har krevd sitt over sommeren. Evig dårlig samvittighet for to pusekatter som ikke har fått en oppmerksomheten og kjærligheten de fortjener, ble til at vi tok et valg om å ta forholdet et steg videre. Jeg har nå blitt samboer!! <3

Jeg har fortsatt laget mye mat og snart over 1000 kjeks. Det har bare ikke blitt tid til å dele det ut. Men nå er flyttingen 98% ferdig. Det vil si at jeg må fortsatt omorganisere litt mer i vårt hjem, komme enda mer på plass. Samt få flyttet siste rest fra lager slik at fortiden er tilbakelagt og jeg kan nyte fremtiden og alt det flotte den vil bringe!

Idag har jeg brukt litt tid på å sette sammen bilder og oppskrifter, så om ikke lenge så vil oppskriftene flyte slik de gjorde i august og september. To måneder pause er lenge nok, nå er et på tide å ta det opp igjen. For jeg har så utrolig mye godt å vise dere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *