Kos og planer fremover

Hadde litt igjen fra forrige kjeksdeig som lå i fryseren. Nevnte jeg at den kunne fryses? Deigen er aller best når den er fersk, men om man ikke vil steke alle så er det en mulighet. Når det blåser og veksler mellom strålende sol og duskregn så er det godt å sitte inne å tenke fremover. Det er mye som skjer på hjemmebane. Er halvveis i flytting og det i seg selv er et stort prosjekt. Så da er det deilig å komme opp på jobb og ta et lite avbrekk og puste ut. Selv om jeg gleder meg til å komme hjem til mitt nye hjem, sammen med favoritten min og kattene våre. Crazy cat lady flytter inn med crazy cat man, så det blir veldig bra fremover!

Men her vil det og komme litt mere nytt. Har lyst til å prøve ut en del overnight oats, smoothies, funky risotter med grønt eple, indonesisk rekesuppe, sitronterte og småbakst. Jeg har hentet opp matblader og bakeblader fra hjemme for mere inspirasjon. Elsker å se på bildene og få mer iver til å lage nye og spennende ting. Eller prøve å finne smaker som jeg husker fra barndommen. Kanskje det blir litt pastel de choclo, empanadas, vegetar completo, garbanzos con arroz, chapaleles, salsa verde og pebre! Den sterke, deilige salsaen som funker til alt fra fisk til kjøtt eller bare til litt brød. Jeg blir sulten bare av å tenke på alle de gode smakene. Chile har mange gode smaker, forhåpentligvis finner jeg tilbake til flere av dem løpet av denne høsten.

Vi har også diskutert oss hybelboere imellom om vi skal begynne å lage litt mat sammen. Lage en middag i uken og spise sammen. Vi har jo mye gøy ellers på jobb og utenfor, mat gjør det hele bare enda bedre!

Men nå skal jeg spise et par kjeks til før jeg starter på lunsj. Idag tror jeg det blir ferske vårruller, enkelt og greit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *