fritatta omagatta

 

Når jeg trenger noe kjapt og mettende, som gjerne metter litt lengre enn hva potetgull gjør så blir det en frittata. Eller omelett om du vil. Jeg har en veldig kjekk minipanne som steker liten omelett eller to egg i en panne. Egentlig veldig fin til amerikanske pannekaker når jeg tenker meg om.

Mini fritatta:

  • 3 egg
  • 1/3 grønn paprika
  • 1/3 løk
  • 1 sopp
  • 1 ss raspet parmesan
  • salt og pepper etter behov

Steker løk og sopp til løken er blank og soppen har skiftet litt farge. Så hiver jeg i paprika og krydrer. Denne gangen heiv jeg egga oppi og så parmesanen over, for å så dra eggeplomma ut og røre det hele lett sammen. steker til den får kant og begynner å bli fast mot toppen og flipper den så eggehvita blir stekt hele veien gjennom. Nam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *