grønnsakslapper

Dette er en oppskrift som trenger justering. Jeg prøvde bare å lage noe med de grønnsakene jeg hadde til overs (squash, mais fra boks, løk, paprika), men kan ikke si jeg ble fornøyd. Ja, det smakte godt og kan vel mer omtales som grønnsakspannekaker. Men synes de ble best når de var nystekte og crispy. Og kunne hatt i mer krydder. Så denne ligger på stedet hvil enn så lenge.

Tomatsalat med bønner:

  • 1/2 kinesisk hvitløk
  • ca 20 aspargesbønner (bruk de bønnene du vil)
  • 12 cherrytomater
  • olivenolje
  • salt og pepper

Tomater har ganske mye syre i seg og jeg føler derfor aldri for å ha noe sitron over. Kokte opp vann til bønnene, heiv de oppi med litt salt. Trekk vekk fra plata og la de trekke i maks 3 minutter. Skyll av i kaldt vann til de blir kalde og slutter å etterkoke. Kutt opp i ønsket størrelse sammen med tomatene. Finhakk hvitløk og hell litt olje over. Smakes til med salt og pepper. Eller bare salt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *