Super frokost

Å spise frokost er noe jeg finner veldig krampeaktig. Jeg hater å måtte tvinge i meg et måltid når jeg står opp. Kanskje fordi jeg sjeldent er sulten når jeg våkner? Men jeg har uansett tenkt på at man trenger en god start på dagen. Litt bensin i kroppen for å holde ut starten på dagen, uansett når den skulle starte. Jeg har ingen vanlig rytme og har derfor sjelden et frokost tidspunkt som kroppen min er vant med. Så for å prøve å endre vonde vaner tenkte jeg at farger, smaker og annet gøy kan gjøre det enklere. Eller i det minste mer motiverende. Så da gir jeg superfood en sjanse. Og det ble ikke så gærent!

Super frokost:

  • 2 dl gresk yoghurt
  • 15 g tørket goji bær
  • 15 g tørket mullberry
  • 1 ts chiafrø
  • 5 g pollen granulat
  • 10 g cacao bits
  • 2 ss fryste bær

Lot bæra smelte litt og rørte dem inn i yoghurten. Oppi skåla med det og danderte med alt det andre. Og her må det sies at når jeg spiste det ble alt rørt rundt til en blanda grøt. Søt, syrlig og litt bittert. Ikke værst, kanskje jeg må prøve disse smoothiebowlsa snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *