restetaco sandwich

Var hjemme på mandag og fikk en etterlengtet middag med min kjære. Jeg fikk bestemme! Siden jeg hadde cravet taco en god stund (kan ikke huske sist jeg spiste det) så var det jammen på tide! Taco kan være så mangt, men det enkle er ofte det beste. Og jeg kan aldri lage bare en porsjon, så det ble mer enn nok til å pakke matboksen full av tacorester. Som passet ganske midt i blinken, for når jeg kom opp til hybelen dagen derpå så var jeg ganske så sulten. Og med litt fersk formbakt kneip fra Aasmundsens bakeri så ble det ganske så godt.

Guacamole smørt på brødskiva, salat med paprika/løk/tomat/agurk/crisp salat/mais, laks stekt med sopp og løk, toppet med norvegia og parmesan.

Jeg er egentlig av den oppfatning av at man kan ha alt på brødskiva. Gårsdagens taco, gryte, saus eller what ever som er i skapet. Det blir som regel uansett godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *