Det er visst sunt ..

.. å spise fem om dagen. Jeg klarte fire i dagens frokost! Med tanke på at jeg spiser ganske plantebasert så er jeg godt innafor uansett, men frukt er noe jeg sjeldent spiser mye av. Så prøver å lage litt mer innbydene frokoster som inneholder godt med frukt, korn og meieriprodukter.

Har aldri vært fan av melk, yoghurt og slikt kan jeg spise i mindre doser. Det må være mer smak enn bare brystmelk fra kua. Enten bær, sjokopulver, honning eller frokostblanding. Så derfor ble frokosten vanilje kesam, korn og frukt. Til drikke ble det 2 ss Engelsk ølgjær iblandet ananasjuice.

Fruktig frokost:

  • 1 neve bringebær
  • 1 neve blåbær
  • 3 mellomstore jordbær
  • 1 liten banan
  • 1 neve granola crunch
  • 1.5 dl vanilje kesam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *