Endelig har jeg spist litt

5 måneder har gått siden siste post. Fortsatt vondt å vende dårlige vaner. Men jeg har gjort noe mer enn sist. Jeg har spist, mye. Dessuten har jeg endelig klart å dokumentere litt. Pendlerlivet med to stekeplater har gjort at jeg må tenke litt mer på innkjøp og hva som kan lages. Jeg har derfor fått en større mulighet til å teste ting jeg har tenkt på lenge, planlagt retter hvor jeg får brukt rester og lært meg å lage mindre porsjoner. Med en fryser på 30x20x10 er det begrenset hva jeg får plass til. Sun lollyene mine tar nemlig opp 80% prosent av plassen!

Har endelig fått redigert de bildene som har blitt tatt, så nå gjenstår oppskrifter og blabb rundt det hele. I første omgang må jeg bare få spy ut litt av det som har vært, til jeg får en bedre rutine og kan poste litt mer dag til dag. Det er utrolig hvor mye man må tenke på hva man skal lage når man bare har to stekeplater å forholde seg til. Jeg som elsker varm mat har aldri tenkt på hvor mye jeg bruker stekeovnen. Derfor når jeg er hjemme fra jobb så blir det mye ovnsbakt. Får super cravings etter ovnsbakte poteter, ostegratinert blomkål og brokkoli, nachos!! Omg, jeg er nesten litt trist nå fordi jeg ikke kan lage et kjapt ostesmørbrød. Slenge noe i ovnen og glemme det litt, for å så panikk huske at jeg har noe i ovnen. For å så ta det ut når det er helt perfekt. Kanskje litt brent i kanten. Men det har blitt mye god mat ut av de to stekeplatene mine. Så får vi se om du kanskje synes det samme?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *