Gode rester..

.. Blir enda bedre kveldsmat.

Etter gårsdagens middag hadde jeg hjemmelaget aioli, kokte poteter og agurk/rød paprika salat. Potetene ble kuttet opp, krydret og slengt i ovnen på varmlufts grill i 10 minutter på 180 grader. Aiolien ble blandet med agurk og paprika salaten, samt litt ekstra krydder, en boks tunfisk og finkuttet sjalotteløk. Med en god kopp te og en ulest bok ble det en veldig god kombinasjon for kvelden igår.

Ikveld er det familiemiddag hos pappa. Han har lovet meg ferske reker og helstekt rødspette. Tviler på at jeg orker å legge ut noen bilder av det etterpå, men imorgen helt sikkert. Og så er det full rulle i helgen. Fredag er Soi5 dag, lørdag er 60 årslag og søndag inneholder forhåpentligvis en tur ut om være tillater det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *