Dårlig start

on

Det har blitt en litt dårlig start siden jeg endelig bestemte meg for å fortsette. Litt uforutsette pc og kamera problemer har utsatt en del av tingene jeg hadde lyst til å gjøre. Men nå har jeg fått teipet strømkabelen etter at Señorita Semi tygde over store deler. For det meste isolasjonen som har gått, men ville ikke ta noen sjanser da hun fortsatt gnir tannkjøttet mot den. Frem til hun slutter å klø i tenna må jeg bare fint venne meg til å gjemme bort alt som kan minne om tråder.

Men nytt er at jeg har fått meg et vaffeljern! Kjekkasen min har gitt meg en gave som jeg elsker – nyttig til kjøkkenet! Hvert år ønsker jeg meg jo nye duppeditter som gjør matlagingen enklere. Til jul fikk jeg stavmikser av ham og pappa, så den ene ble byttet ut i spill.

Vaffel! #vaffel #waffel #frukt #pukkatea # honning #yoghurtnaturell

Et innlegg delt av Dominique Hardy (@frk.hardy)

Gleder meg til å bruke det mere til flere varianter. På toppen av lista står sunnere vafler med gulerøtter, squash, rødbete og havre. Ikke alt på en gang, men i forskjellige variasjoner. Dessuten har jeg hørt at vaffeljern er det perfekte redskapet for ekstra crunchy brownies. Jernet mitt er fra Wilfa, typen best i test. Måtte selvfølgelig prøve det denne uka.

Her skulle jeg jo gjerne sagt at jeg har disket opp med en fantastisk familieoppskrift, men må dessverre skuffe og fortelle dere at dette er TORO POSEMIX. Med ekte smør da, hjelper det? De ble gode uansett og viktigst av alt jeg fikk endelig prøvd ut jernet. Klarte jo å ha det i boksen fra lørdag til mandag morgen uten å røre det Så da måtte jeg jo slå til! Ble litt bær, yoghurt naturell og honning på. Senere på kvelden ble det med appelsinmarmelade, som var et usedvanlig godt valg. Det må jeg huske til neste gang!

Utrolig nok er hun tålmodig nok for et bilde eller to.
Bare ikke så veldig lenge. Må smake på vaffel!

Både Siklepus og Semi hoppet opp i senga når jeg skulle ta bilde. Men bare Semi er fleksibel nok til at jeg kan dytte henne ned og så blir hun liggende lenge nok for et par bilder. Siklepus stakk så fort hun merket kamera, men rakk et raskt opptak på telefonen som nok dukker opp senere en gang.

Vaffeljernet kom med en oppskrift, så neste gang så skal jeg lage det fra bunnen av. Jeg lover!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *