Lekende lett

Når man gjør noe man liker og ønsker så går det lekende lett. Jeg tenkte at jeg sikkert ville gjøre noen endringer senere en dag. Kanskje iløpet av helga en gang. Men så satt jeg her da og kikket meg rundt. Begynte på et utkast til om frøkna og da bare strømmet det på. Jeg kan være ganske pratsom av meg, hvor jeg så vidt får tid til å puste. Og det kan vel synes litt på om siden da jeg begynte å skrive og så ble det ikke naturlig å slutte før jeg hadde skrevet en hel del. For nå er det en passende beksrivelse hittils. Noen justeringer vil nok bli gjort i fremtiden, men hovedpunktene har blitt listet opp. Så nå er jeg egentlig ganske glad og fornøyd. I neste uke tenkte jeg at jeg skulle gå igjennom en del gamle bilder. Har blant annet en hel fotoserie fisk som blir filetert, pastalaging, matkurs og baking. Nå kan jeg jo endelig bruke det til noe litt fornuftig!

https://youtu.be/qKqj85oo2wI

Har blitt hekta på Chef’s Table igjen, dette er nok 4 gangen jeg ser den og blir hele tiden oppmerksom på nye ting. Om du ikke har sett den enda så anbefaler jeg den på det sterkeste!! Joda, mye jålete mat, men man får høre fra kokken selv om inspirasjonen, råvarene, vendepunktet og historien rundt matgleden. Nå er det straks jobb!

//
Oh will you look at that? I did have time last night to update about me and some other small touches. And i’m hooked on Chef’s table again for the 4th time. If you are not watching it, you should. Its Amazing! A lot of artsy fartsy food, but the stories behind them are so exciting! Watch it, do it now! Off to work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *