What a shitty update..

.. If you read this in English. Because i’m probably not going to write a lot more in English. This next chapter will be in norwegian, as it is my mothertounge. I will most likely have a small summary in English at the end of every post, but i have’nt really decided yet. Sooo..

Jeg har veid mye opp og ned om hvor vidt jeg burde fortsette med noe jeg ikke klarerer å holde på med konsekvent.

Så poppet fakturaen for hostingen opp i eposten for en uke siden, hva nå? Jeg kan la vær å ha dette ved å si det opp og spare de pengene. Så slipper jeg å tenke på nye kreative måter å uttrykke meg på. For lets face it, jeg var i skikkelig stå på modus i starten av året, men hvor blei det av det? Ingensteds. Fordi jeg tenkte at jeg kan jo gjøre det, og det, og det OG DET DER! Men sannheten er at ingen av de tingene har jeg klart å følge opp. Fordi det krever mye forberedelser. (Kudos til alle DIY bloggere, dere kan planlegging) Og jeg har ingen ønsker om å være en klesblogger eller ting blogger. Mest fordi jeg nok ikke kler meg bra nok til at jeg er interssant nok. Når kulda kommer krypende så er det varme klær, lag på lag, vinterstøvler og store skjerf som gjelder. Jeg gidder ikke å fryse for å se bra ut. For jeg hater jo å bli eller være syk. Så hva er vitsen? Hva skal jeg med dette? Hva er det jeg driver med? Hva kan jeg?

 

Mmmm!

Et innlegg delt av Dominique Hardy (@frk.hardy)

Fantastisk Frutti de mare fra sommerferien i Italia.

Ikke det som har blitt gjort her hittils i hvert fall. Så jeg tenkte litt mer. La ut noen bilder på insta. Hjertet noen bilder her og der. Og så kom det.. Hva kan jeg egentlig? Spise. Jeg ELSKER å spise. Jeg lever for å spise. Slapp av, jeg skal ikke lage youtube vidz av meg som spiser! Ta det helt med ro. Selv om det sikkert er et marked for det også. Men jeg elsker å lese matoppskrifter, tenke på mat, lukte på mat. Hva kan jeg drikke til? Hva vil forbedre dette måltidet? Jeg er ingen kokk, men jeg har jobbet i restaurantbransjen i snart 10 år. Det er jævlig lenge for å ikke ha lært noe. Spesielt da jeg har jobbet med a la carte menyer, satt opp drikkemenyer (vin, alkoholfri, øl, drink) til diverse 3,5,7 ig 10 retters. Jeg har jobbet med noen sykt gode kokker. Kokker som fortjener fremhevelse. Ros og oppmerksomhet. Jeg har en far som byr meg på fantastisk hjemmelaget mat og restaurantbesøk kjent for utrolige kjøkken. Så hvorfor skriver jeg om meg, katter og strikking? Hvem bryr seg egentlig om hva jeg har i veska mi. Mat er jo så utrolig mye mer .. Mer fristende. Det er fortsatt mulig at en post i ny og ne vil være om annet enn mat, men det meste jeg gjør omhandler mat på en eller annen måte.

For du vet hva de sier… Noen spiser for å leve, andre lever for å spise. Jeg er nok desidert en som lever for å spise.

Daddy is making me food #egg #truffel #parmesan #cheese #friedinpan #nomnom#vscocam

Et innlegg delt av Dominique Hardy (@frk.hardy)

Jeg blir jo faktisk veldig bortskjemt fra alle de rundt meg som lager fantastisk mat. Selv med noe så enkelt som speilegg…
Det blir en fornying av siden og en oppdatert om meg. Fortelle litt om hva jeg mitt forhold til mat har vært og nå er. En touch up på kategorier osv. For beskrivelsen på instagram er jo det som beskriver meg mest, 3 cats and a foodie.

 

Så om du vil bli med er det bra, hvis ikke; Farvel!

//
Sooooo… A recap: After not knowing what to do with this site, since i don’t seem to keep up posting on a regular basis, i found a purpose. I asked my self what do i know, what can i do? Food. Ok, i’m not a great chef, i do ok. But i am surrounded by amazing people that make beautiful food that tastes ameZING. So why not use what i know? Do what makes you happy, do you. Me? Well, my instagram descibes it very well. 3 cats and a foodie. So now this site will take it’s journey through different types of kitchens, restaurants and drinks.

If you still wan’t to follow me you’re welcome, if not this is where we part.

 

Some people eat to live, i live for eating (wow, this sounds so much better in norwegian)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *